Word LPIC-2 gecertificeerd!   

Van LPIC-1 naar LPIC-2 Certificatie

Geweldig, u hebt het Linux+ of LPIC-1 certificatie examen met succes afgerond! Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging: de LPIC-2 Certificatie. Om aan het LPIC-2 Certificaat te komen zijn een LPIC-1 Certificaat en aflegging van 2 examens (Exam 201 and Exam 202) vereist. De LPIC-2 examens moeten wel binnen 5 jaren na het verkrijgen van LPIC-1  worden afgelegd.

Vaardigheden die getoetst zullen worden tijdens LPIC-2 

De LPIC-2 training focust zich op de ontwikkeling van de vaardigheden waarover een Linux administrator  moet beschikken om kleine- tot middelgrote netwerkomgevingen te kunnen beheren. Het LPIC-2 examen is 5 jaren geldig.

Wat bestuderen om een LPIC-2 certificaat te verkrijgen?  

De topics van examen staan weergegeven op de LPI website. Bekijk de doelen van LPIC-2 201 LPIC-2 202.

Welke distributies te gebruiken om te oefenen? 

Het is goed om te focussen op Red Hat, Debian en SUSE. Het LPI examen focust zich niet op een bepaalde Linux distributie. Belangrijk is de kennis van Linux en de commands over de Linux Kernel, niet hetgeen leveranciers willen weten. Gebruik van verschillende distributies tijdens het studeren kan zowel het examenresultaat als de prestatie als systeembeheerder positief beïnvloeden.

Wat is de eerste stap om mijn LPIC-2 te verkrijgen?  

Ik wil graag een verandering brengen in uw leven en carrière. Ik wil u helpen om een geweldige sysadmin te worden, die veel gevraagd is. Er is wel altijd een plek voor u met uw kennis en vaardigheden over Linux. Neem de eerste stap en volg de LPIC- 201 en vervolg uw succesvolle Linux carrière.

Bent u geïnteresseerd in de LPIC-2 training en wilt u meer informatie hierover?

Klik dan op de link https://www.itcas.nl/index.php/lpic-1-exam-201/