OVERSTAP NAAR ONLINE WERKEN


Met de wereldwijde ontwikkelingen is het voor elke onderneming een uitdaging om online te werken. Het bedrijf heeft al investeringen gedaan in systemen die toen goed werkten en nu niet gebruikt worden, omdat personeel niet op locatie is bijvoorbeeld.

 

Hoe zorg jij ervoor dat online werken wel in jouw organisatie past?

Microsoft Teams biedt de juiste oplossing voor het samenwerken tussen je collega’s.

Huidige software blijven gebruiken

Teams is customizable waardoor alle 3rd party apps die je bedrijf gebruikt ook in Teams geplaatst kunnen worden. Software binnen het bedrijf kan ge-upload worden op het Microsoft Teams platform.

Chatten met collega’s

Teams maakt het mogelijk om one on one te chatten met een collega, maar ook een groepschat kan gevoerd worden. Op de werkvloer is het altijd wel leuk een grapje hier en daar te maken om de spanning te verbreken. Teams heeft ervoor gezorgd dat ook sticker en emoji’s gedeeld kunnen worden in de chats.

Samen plannen

In Teams kan er ook samen met de collega’s aan 1 planner gewerkt worden of voor elk team een planner. Dit zorgt ervoor dat een ieder te allen tijde weet wat er gedaan moet worden en wie daar verantwoordelijk voor is.

Indien je bedrijf Sharepoint gebruikt is het mogelijk om de bestaande Sharepoint files te brengen in Teams.

Meetings

Binnen Microsoft Teams is het mogelijk om video en audio conference meetings te houden. Zelfs voor de collega’s die dubbele meetings hebben en later binnen komen. Die kunnen de meeting achteraf weer bekijken.

Meer weten?
Wil je meer leren over Microsoft Teams?  ITCaS verzorgt de Live Online training Managaging Microsoft Teams (MS-700).

Bekijk de training Managing Microsoft Teams