IT-kennis bijhouden is belangrijk voor alle IT-ers die bij willen blijven in hun vakgebied. ITCaS biedt trainingen die helpen om naast je werk training te volgen, zodat je up to date bent met je kennis en je certificering.

ITCaS levert sinds 2012 Live Online trainingen. Zo kan je vanuit huis in je eigen comfortabele omgeving de training volgen.
Je kunt vertrouwen op ervaren trainers die er voor zorgen dat je een training krijgt die van uitstekende kwaliteit is.
Je leert datgene wat je nodig hebt om je doel te bereiken, als het om verdieping van je kennis gaat, of als het om certificeren gaat.

Je krijgt max 2 tot 3 dagdelen per week les zodat je tijd hebt om de stof goed te verwerken en opdrachten te maken. Bij de meeste trainingen die je bij ITCaS doet, krijg je 24 uur per dag gedurende de doorlooptijd van je training toegang tot een online labomgeving om je praktische opdrachten te oefenen. Na de training kan je gebruikmaken van onze nazorg waarbij je hulp krijgt bij de problemen die je in de praktijk tegenkomt.

Met maatwerk trainingen passen wij de trainingen helemaal aan jouw wensen en behoefte aan. Het flexibele aanbod aan trainingen, de inhoud, frequentie en aanpassen van de tijden, geven jou vrijheid, en zorgen dat je de training met plezier volgt.

Omdat wij geen dure locatiekosten hebben kunnen wij trainingen aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Zowel in Nederland als in België bieden wij Live Online trainingen die voldoen aan je kwaliteits-eisen en aan je budget.