Over ITCaS

Bedrijven vertrouwen op bekwame IT-professionals. Investeren in kennis en vaardigheden is meer dan ooit essentieel voor een innovatieve IT-afdeling waar bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd. Als IT-professional ben jij een belangrijke schakel hierin. De snelle en continue ontwikkelingen vereisen constante investering in je kennis en vaardigheden.

 

Bij ITCaS kan je vertrouwen op ervaren trainers die er voor zorgen dat je een training krijgt die van uitstekende kwaliteit is.

Je leert datgene  wat je nodig hebt om je doel te bereiken, als het om verdieping van je kennis gaat, of als het om certificeren gaat.

Zowel in Nederland als in België kunnen wij je Live Online trainingen aanbieden die voldoen aan je eisen en aan je budget.

Met maatwerk trainingen passen wij de trainingen helemaal aan jouw wensen en behoefte aan. Het flexibele aanbod aan trainingen, de inhoud, frequentie en aanpassen van de tijden, geven jou de vrijheid om de training met plezier te volgen.
 
 

Waarom ITCaS

  1. Trainingen gegeven buiten normale werktijden (in de avonduren). De lopende werkzaamheden worden niet beïnvloed.
  2. Langere doorlooptijd van de trainingen (2 avondlessen per week van 2 uur). waardoor je meer uit de training kan halen.
  3. Vanaf elke locatie met internet kan 24 uur per dag geoefend worden. Een unieke trainingsevaring met toegevoegde waarde.
  4. Wij helpen je bij het halen van de verschillende certificaten.
  5. Gecertificeerde expert trainers met jarenlange praktijkervaring zorgen ervoor dat je hands on praktijkkennis krijgt met een gegarandeerde kwaliteit.
  6. Live Online trainingsmethode bespaart je reistijd en reiskosten.
  7. Met minder stress naar de training omdat je de training Live online volgt, je hebt geen reistijd in de file.
  8. Live Online trainingen geven je meer tijd om bij je gezin te zijn.
  9. Onze cursisten loven vaak het feit dat ze in hun eigen comfortabele omgeving kunnen trainen.

Hoe pakt ITCaS haar trainingen aan?

Jij kiest de trainingsvorm die het best aansluit op jouw wensen en situatie. Je hebt gedurende de doorlooptijd van je training toegang tot een online labomgeving. Na de training kan je gebruikmaken van onze nazorg waarbij je hulp krijgt bij de problemen die je in de praktijk tegenkomt. Je kunt ook Incompany trainingen en trainingen op maat nemen. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.